Tilbygninger/Nybyggeri

Står du overfor et byggeri af en tilbygning eller nybyggeri af et sommerhus eller træhus, så er du havnet på den rette side. Vard & Bruun Enterprise påtager sig gerne opgaven med at bygge en tilbygning til dit hus!

Nye livsvilkår kalder af og til på forandringer af boligen – og i nogle tilfælde er der brug for flere kvadratmeter og bedre plads til at udfolde sig på.

Vard & Bruun Enterprise står for alle tømreropgaverne i projektet, når du skal bygge til. Det gælder uanset, om du skal bygge en udestue, en garage eller en ekstra fløj til dit parcelhus.

Ved alle større byggerier handler det om planlægning af ressourcer og tilrettelæggelse af en god byggeproces. Desuden lægger vi stor vægt på den gode dialog med dig. Vi skal have et godt kendskab til dine ønsker og vide, hvad du prioriterer, så vi kan levere det bedste resultat til lige netop dig.   

Vard & Bruun Enterprise påtager sig selv alt tømrerarbejdet inde såvel som ude i forbindelse med din tilbygning eller dit nybyggeri. Derudover skaffer vi de øvrige partnere/håndværkere, der skal være med til at bygge for dig. Vi indhenter priser fra alle involverede og sørger i det hele taget for kommunikationen, koordineringen og et godt flow i projektet.

Tilbygninger og nybyggeri i Holbæk og omegn eller et andet sted på Sjælland!

Kontakt Vard & Bruun Enterprise i dag, så vi kan aftale det indledende møde. Vi tager en god snak med dig og afstemmer forventningerne, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi henvender os hovedsageligt til private kunder, men som virksomhed er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi er heller ikke for fine til at lade os indleje af storentreprenører, som står og mangler et par dygtige håndværkere.

 

  Vi tilbyder

  R

  Tilbygninger, udestuer, garager

  R

  Nybyggeri, træhuse, sommerhuse

  R

  Tagarbejde

  R

  Udskiftning af døre og vinduer

  R

  Byggeri af træterrasser

  R

  Totalrenovering af hus eller lejlighed

  Brug for en tømrer?

  Ring på : 28 60 61 81

   

  Har du lyst til at samarbejde med Vard & Bruun Entreprise?

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Call Now Button