Døre og vinduer

Står du overfor en fuld udskiftning af døre og vinduer i dit hus?

Eller gælder din opgave kun et enkelt vindue eller en dør?

 

I begge tilfælde er Vard & Bruun Enterprise parat til at tage sig af din opgave.

Nye vinduer og døre kan være et omfattende projekt, men er samtidig en rigtig god investering i fremtiden. Med nye energibesparende vinduer og døre sparer du på energien og varmeregningen. Samtidig får du flotte og moderne vinduer og døre, som i sagens natur både løfter husets udseende indvendigt og set udefra.

Vi laver også andre små og store opgaver inden for døre og vinduer. Det kan være reparationer, hul til et nyt vindue eller en ny dør, montering af en ny terrassedør, en indvendig døre, et tagvindue, eller lignende.

Vard & Bruun Enterprise laver alle opmålinger og tager en snak med dig om dine ønsker og krav til (samt budget for) de nye vinduer og døre. Hvis du har en klar idé om, hvilket mærke du vil have, bestiller vi selvfølgelig bare efter dit ønske. Ellers får vi tilbud hjem fra forskellige forhandlere, så du får det bedst tænkelige udvalg at vælge mellem.

Vi vejleder dig altid gerne i forhold til både holdbarhed, energioptimering og priser på de forskellige produkter. Vi kan bidrage med viden og erfaringer fra mange års arbejde på området, og desuden ved vi hvad vores kunders oplevelser har været med forskellige mærker. Den viden kommer dig til gode.

Alt inden for vinduer og døre i Holbæk og omegn (eller andetsteds på Sjælland)! Kontakt os med din opgave, så vi kan lave en aftale!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi henvender os hovedsageligt til private kunder, men som virksomhed er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi er heller ikke for fine til at lade os indleje af storentreprenører, som står og mangler et par dygtige håndværkere.

 

 

  Vi tilbyder

  R

  Tilbygninger, udestuer, garager

  R

  Nybyggeri, træhuse, sommerhuse

  R

  Tagarbejde

  R

  Udskiftning af døre og vinduer

  R

  Byggeri af træterrasser

  R

  Totalrenovering af hus eller lejlighed

  Brug for en tømrer?

  Ring på : 28 60 61 81

   

  Har du lyst til at samarbejde med Vard & Bruun Entreprise?

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Call Now Button