Totalentreprise

Vard & Bruun Enterprise påtager sig gerne totalentreprisen, når du skal have bygget en tilbygning eller have totalrenoveret dit hus eller din lejlighed.

 

Vi sammensætter et team af dygtige håndværkere til dit byggeprojekt og styrer dit projekt godt i mål.

Ved ethvert større byggeri eller renoveringsarbejde er det vigtigt, at projektet styres med overblik og god koordinering. De forskellige håndværkere skal trækkes ind i projektet til rette tid og levere deres del af opgaven uden forsinkelser.

Vard & Bruun Enterprise sørger for at holde overblikket over processen og de forskellige parter. Vi holder hånd i hanke med hele byggeriet og sørger for god og rettidig kommunikation med henholdsvis dig og de aktuelle håndværkere. Den gode kommunikation er afgørende for, at hver håndværker bidrager med et stykke arbejde, der lever op til dine ønsker og forventninger. Kvalitetsbevidst håndværk udført af dygtige håndværkere, der hver især brænder for deres fag.

 

Vi udfører naturligvis selv alt tømrerarbejdet i dit projekt både når det kommer til udendørs opgaver og indendørs tømrerarbejde.

Vi tager ansvar for totalentrepriser af forskellig art på hele Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en god dialog og et fornuftigt tilbud på dit byggeprojekt. Ring med det samme, så vi kan aftale et indledende møde.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi henvender os hovedsageligt til private kunder, men som virksomhed er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi er heller ikke for fine til at lade os indleje af storentreprenører, som står og mangler et par dygtige håndværkere.

 

  Vi tilbyder

  R

  Tilbygninger, udestuer, garager

  R

  Nybyggeri, træhuse, sommerhuse

  R

  Tagarbejde

  R

  Udskiftning af døre og vinduer

  R

  Byggeri af træterrasser

  R

  Totalrenovering af hus eller lejlighed

  Brug for en tømrer?

  Ring på : 28 60 61 81

   

  Har du lyst til at samarbejde med Vard & Bruun Entreprise?

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Call Now Button