Træterrasser

Vard & Bruun Enterprise bygger din nye træterrasse ud fra dine unikke ønsker og behov.

 

Træterrasser til sommerhuset såvel som til helårsboligen i hele Nordvestsjælland; Odsherred, Hornsherred, Holbæk og omegn.

Hvor stor skal din nye terrasse være, og hvad skal den være i stand til at rumme? Skal den være overdækket, så du kan sidde i tørvejr, når det regner? Skal den være hævet over jorden med en trappe ned? Skal den have indbyggede siddepladser, plads til et bålsted, mulighed for et udekøkken, eller bygges rundt om et træ?

Mulighederne er mange, og næsten alt kan lade sig gøre. Det er i princippet kun fantasien, der sætter grænserne. Kan det tænkes, kan det bygges. Vi er altid frisk på en god faglig udfordring.

Vi har erfaring med at bygge træterrasser i forskellige træsorter, former, nuancer og mønstre. Vi vejleder dig derfor så godt som muligt i forhold til ulemper og fordele ved de forskellige løsninger. Hvad er billigst i første omgang og hvad kan betale sig i det lange løb? Hvilke træsorter er hårde, og hvilke kræver mest og mindst behandling? Det er alt sammen værd at tage med i dine overvejelser.

Den gode dialog og information om mulighederne er grundlaget for, at du får en terrasse, som du bliver rigtig glad for i længden.

Kontakt os med det samme, så vi kan få en snak om dit terrasseprojekt. Så varer det ikke længe, før du kan nyde det gode udeliv på din egen nybyggede træterrasse!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi henvender os hovedsageligt til private kunder, men som virksomhed er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi er heller ikke for fine til at lade os indleje af storentreprenører, som står og mangler et par dygtige håndværkere.

 

  Vi tilbyder

  R

  Tilbygninger, udestuer, garager

  R

  Nybyggeri, træhuse, sommerhuse

  R

  Tagarbejde

  R

  Udskiftning af døre og vinduer

  R

  Byggeri af træterrasser

  R

  Totalrenovering af hus eller lejlighed

  Brug for en tømrer?

  Ring på : 28 60 61 81

   

  Har du lyst til at samarbejde med Vard & Bruun Entreprise?

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Call Now Button